14 OCTOMBRIE 2023 - ORA 07:30

Locul desfăşurării:
Localitatea Moigrad, Județul Sălaj, în zona istorică a Castrului Roman Porolissum, cu start și sosire din/în Amfiteatru.

POROLISSUM TRAIL

Distanța: 23 km

Ascensiune cumulată: +800 m

Descarcă .gpx

CURSA SALAMANDRELOR

Distanță: 12 km
Ascensiune cumulată: +350 m

Descarcă .gpx

TURUL SANTINELELOR

Distanța: 1,6 km

Atenție!

Dacă dintr-un motiv întemeiat persoana înscrisă online doreşte să îşi anuleze înscrierea, poate face acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa: contact@porolissumtrail.ro.
În cazul retragerii înscrierii, taxa de participare NU POATE FI RETURNATĂ, însă locul poate fi cedat unui alt concurent. Transferul înscrierii se face manual de către un operator și se taxează cu 20 de lei/înscriere.
În cazul în care concurentul decide să schimbe proba pentru care s-a înscris, el poate face acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa: contact@porolissumtrail.ro până la data de 30 septembrie 2023 și se taxează cu 20 de lei/schimb plus diferența de taxă dintre probe, dacă e cazul.
Începând din 30 septembrie 2023 NU SE MAI FAC MODIFICĂRI!

POROLISSUM TRAIL

120 LEI

CURSA SALAMANDRELOR

80 LEI

TURUL SANTINELELOR

30 LEI

În „pachetul de bază” pe lângă numărul de concurs mai este inclus, accesul la punctele de hidratare și alimentare de pe traseu și din centrul de concurs, masa de la final, serviciul de ambulanță.

Pentru cursele Porolissum Trail și Cursa Salamandrelor kitul de start conține un tricou personalizat.

Pentru înregistrare accesați formularul de pe link. Toate câmpurile trebuie completate. La final sistemul vă calculează în mod automat taxa de înscriere.