CS TODO RUN ZALĂU

Oferim bucuria alergării și efectele ei pozitive asupra sănătății noastre.

Promovăm un stil de viață activ în viața comunității locale!

Principalul obiectiv al asociației este promovarea alergării în cadrul comunitații locale și a unui stil viață sănătos, iar scopul de bază este de a avea o implicare activă în sportul de masă și de a organiza activitați sportive la toate nivelurile de vârstă.

Ne propunem să susținem sportivii talentați ai județului la disciplina atletism și să oferim tinerilor sportivi descoperiți în acțiunile organizate suport tehnic gratuit pentru pregătirea specifică, precum și susținerea financiară pentru participarea la competițiile de nivel național.

Asociația CS TODO RUN ZALĂU a fost înființată în anul 2022 și este condusă de o echipă de profesioniști împătimiți de sport, președinta asociației fiind atleta Paula Todoran, o sportivă emblematică a județului Sălaj, multiplă campioană națională și balcanică în probele de maraton, semimaraton, cros, 10.000 m, medaliată europeană la cros și participantă la Jocurile Olimpice de la Rio în 2016.

CS TODO RUN ZALĂU

ATLETA

Paula Todoran

Președinta asociației, reprezintă garanția sigură că obiectivele propuse pot fi îndeplinite, că imposibilul poate deveni posibil atunci când motivația și voința sunt suficient de puternice pentru a reuși să-ți depășești limitele fizice și psihice.

Proiectele noastre

Proiecte derulate și în curs de derulare:

2023
2022

TRIATLONUL PRIETENIEI

LACUL BODIA - SEPTEMBRIE 2020
Vezi galeria foto!

AMBIȚIE DE PRIMĂVARĂ

16 APRILIE 2018

Galerie foto: